Project Ca, november, marktkramer

Project Ca, job3. Ai, we lopen stevig achter dus ik ga even een versnelling hoger schakelen want Carole, die laat dingen dus niet zo slingeren zoals ik. Die vliegt erin. Haar derde jobke ligt ‘somehow’ toch wel meer in haar comfortzone. Ik merk het meteen als ik haar zie. Het is zondagochtend en we bevinden… Read more »

One Response to “Project Ca, november, marktkramer”

 1. Guy

  Foto’s zo mooi als de bloemen !
  Grtjs,
  Guy

Leave a Comment

 • (will not be published)

In Memoriam: busjuf Lea (en de 432 mozaiëkjes)

Ze is niet meer. Ze rijdt niet meer rond. Al een tijdje niet meer. Het was nochtans een vertrouwd ritueel. Het ’s ochtends wakker worden en op de achtergrond het hoesten van de vertrouwde motor. Het gekuch en gebonk om dan langzaam toch weer tot leven te komen. Het monotone tjokken van de motor. Om… Read more »

Leave a Comment

 • (will not be published)

Kasper

In de hoek van mijn fotostudio staat er in een hoekje, iet-wat zielig, een mismeesterde gitaar. Als Kasper vraagt of hij ze moet stemmen, sta ik dit graag toe. Hij pakt die gitaar met zoveel liefde vast dat ik niet meteen durf te zeggen dat het voornamelijk mijn kinderen zijn die het ding hanteren. Als… Read more »

One Response to “Kasper”

 1. Guy

  Owkee …. kleinkinderen met gitarkes 🙂
  Papa Guy
  ps : knappe foto’s !

Leave a Comment

 • (will not be published)

Project cA, oktober, keuken daklozencentrum

project cA, job 2, opvang daklozen Oktober. Deze lukt me maar niet. Ik heb geschreven en herschreven en het blijft haperen. Dit moest het verhaal worden van Carole, en hoe ze elke maand voor 1 dag een andere job zocht. Maar het lukt me niet. Dus ga ik even het verhaal overnemen, sinaasappelgewijs even de… Read more »

3 Responses to “Project cA, oktober, keuken daklozencentrum”

 1. Guy

  Top, Tine !!!

 2. Tine

  thanks Guy

 3. Dorien

  jouw schrijftalent heeft me al ongelofelijk verrast (jouw oog door de lens kende ik natuurlijk al), maar dat je het aandurft om jouw emoties op papier te zetten…. echt knap en ontroerend! Alleen maar meer en meer respect ! Ik ben benieuwd naar jullie volgende project…

Leave a Comment

 • (will not be published)

Bram

Dit is Bram, een thuisverpleger. Dat had je niet verwacht he? Ik ook niet.  Met zijn tartan sokken, dito schoenen, been tot aan de knie volgetattoeëerd, arm eigenlijk ook, t-shirtje met daarop Bearded Punk…nope, hij kan recht uit de punkscene zijn weggelopen. En ik word weer mooi voor schut gezet met mijn vooroordelen. Want deze… Read more »

Leave a Comment

 • (will not be published)

Benny aka Floki

Floki staat voor mijn deur! Zonder make-up weliswaar . Floki heet in real life eigenlijk Benny en is geen viking maar wel een pure sang metalfan! Als je vertrouwd bent met namen als: Sepultura, Kreator, Primal Fear, Swallow The Sun en Wolfchant dan ga je dus nu stikjaloers zijn op Benny. Want hij gaat volgend… Read more »

Leave a Comment

 • (will not be published)

Project cA / job1 / Tomaten plukken

september 1 september, we doen dit dus echt. Project cA. Hier sta ik dan op die eerste schooldag, voor een gigantische serre niet zo heel ver van het centrum van Lier. Tomaten plukken daar draait het vandaag om. Benieuwd hoe het met Carole is. 1 september, het zal toch wel iets met haar doen denk ik…. Read more »

3 Responses to “Project cA / job1 / Tomaten plukken”

 1. Geert

  Amai, Tine, mooi!
  Mooi geschreven, prachtige foto’s!
  Ik heb helaas maar een buro-jobbeke, anders zou ik ook een fotoshoot vragen 🙂

 2. Dorien

  Wauw! Mooie foto’s maar wat kan jij ook mooi schrijven!!! Ik ben benieuwd naar jullie volgend avontuur! ❤️

 3. Anne-Mie

  Prachtige reportage, zowel de foto’s, de tekst alsook de tomaten en de madam ertussen!

Leave a Comment

 • (will not be published)

Rosette & Jean

Rosette&Jean, schipperskoppel, heerlijk verliefd, nog steeds. 57 jaar geleden kwam hij haar tegen toen hij met zijn boot in Nancy aanlegde. Smoorverliefd werden ze, maar zij mocht pas trouwen op haar 21…en ze was er amper 17… En zo voer Jean 4 jaar op en neer met steenkool en graan. En af en toe kwam… Read more »

Leave a Comment

 • (will not be published)

Gert

23 jaar is hij ondertussen brandweerman. Eerst onder zijn vader en nu heeft hij diens plek in het korps overgenomen. Van vader op zoon…schoon is dat, niet? Veel verhalen zitten er ook in Gert en hij lacht bijna non-stop. Veel leut denk ik dat ze daar al hebben gehad bij de brandweer van Nijlen. Maar… Read more »

Leave a Comment

 • (will not be published)

Ludo

“Metal, dat zit in mijn bloed”. Ludo gebaart hevig en met passie. Trashmetal, deathmetal, sludge, blackmetal …Ludo lust het allemaal. “Ik ben nu 52 en van mijn 12 jaar ben ik zot van ACDC. ‘Whole lotta Rosie’ zette het allemaal in gang.” Hij sluit zijn ogen even en volgens mij hoor hij ook echt de… Read more »

Leave a Comment

 • (will not be published)