Benny aka Floki

Floki staat voor mijn deur! Zonder make-up weliswaar . Floki heet in real life eigenlijk Benny en is geen viking maar wel een pure sang metalfan! Als je vertrouwd bent met namen als: Sepultura, Kreator, Primal Fear, Swallow The Sun en Wolfchant dan ga je dus nu stikjaloers zijn op Benny. Want hij gaat volgend jaar op metal cruise in Miami. 70000 Tons of Metal  verkoopt zichzelf als ‘The World’s Biggest Heavy Metal Cruise’ en als ik de glinsteringetjes in Benny zijn ogen zie als hij erover vertelt, denk ik wel dat dat klopt. “Elke dag van 9u30 tot 3u non-stop metal, dat is dus zalig!”. Ok, dat had ik dus niet verwacht, want ik zou denken dat zoiets dag en nacht doorgaat. “Ah ja” zegt hij en dan begint Benny te gniffelen. “Om 3u is het dan karaoke-tijd”, we liggen allebei dubbel, maar hij meent het wel. “Ik reis zowat de hele wereld af naar dé metalfestivals”. Als ik aarzelend zeg dat dat toch wel een stevige duit kost, haalt hij zijn schouders op. “Metal is mijn leven”. En meer wordt er niet gezegd. En dat hoeft ook niet. Benny weet waar hij voor staat en gelooft erin. Dat vind ik nu eens superknap want de meeste van ons worstelen daar hun hele leven mee.

 

Facebook Comments

Leave a Comment

  • (will not be published)